Jumaat, 23 Januari 2009

rajin update!!tapi....

ala...aku nak update citer smlm..tp, gambo kat hs en. N..

tak le best pun citer smlm tuh..just aku msk jer....heheh..harus taruk kat cini...aku mskn dging msk kicap ngn syur bendi+kacang pendek sos tiram pedas!!!mcm sedap jer..eh, mmg sedap aku rs, sb aku terasa kesedapan tu sampai nak tido!!siap ckp ngn en. N lg tuh.. tak per, nnt aku tepek itu gambo..even nampak itam jer....

td kan, aku jd agak rajin tuk iring bos ke pintu..yer la, bdyguard diyer dah cabut awai, konon nak solat,..tak per...bak kate bos aku, bia la dia nak alim ari jum...owwh..kesian kamu wahai en. bodyguar!!...then, bos aku ckp..dah kosong opis ni, u p la blk... aku jwp..sya blk kg sok....blk skang, tak de nak wat pe.. diye bls..tak per la gtu, jg diri duk opis sorg...takpun, p je la blk.....
wah..bos ku...kamu cam tau aku kebosanan...dan mmg plan nak blk awai yer..hehehhe..dah dpt green lite tuh..apo lg...tp, sat g la...nak settle koje cikit...

ha, PTS aku..a.k.a LIZA dah leh msk koje...next week dia msuk, tp aku tak dek,coti2 mesia...next month bru dpt jumpe...bl LIZA dah ader, tak per la, jum bos aku msk, at least ader org jg bos aku tu...cuti aku jg telah d br kelulusan!!!,,..hahaha..siap lentok2 lg ckp ngn bos aku...hahaha..LULUS skalipun TAK SIGN FORM!!!...ooowwwhhhh....

aku nak lik kg..at first, nak lik SITIAWAN, PERAK...kezen aku kawen, then, dsbbkan kami dah kwen2, jd, aku suggst kat YONG + ACIK aku lepak hotel jer...jdnyer, tgh bln 12 ri tu aku dah book kat CORAL BEACH RESORT, LUMUT..tp, bl aku nak kompemkan n wat byr dposit, dgn hampehnyer, mereka telah kansel booking aku itu!!!!1 yer,,,mmg le kome wat bisnes, tp, aku dah book kan, at least korg kal la aku tny comfirmation nak atau tak mo...gilo..frust siut!!...tmpt aku, kaku pernah p ngn bdk2 MADID ri tu..tu yg aku nak tu, betui2 dpn pantai..then, aku kal O-OI, tny, diye suggt kat MARINA COVE...mujur ader...tu pun, last yg ader 2 bilik..sb aku amik apartment kan...mujur sesgt...time book tu, 12hb Januari..giler org nak berayer..penuh sume..b4 aku book MARINA COVE tu, aku cr gak yg lain, tp, amat mendukacitakan...MARINA COVE le yg dpt..harapnyer, ok jer tmpt tu..akutak le letak harapan yg tinggi tuk lawo2 tmpt tu, cukup tuk kami rest ngn senang n tenang sekali...DONE!!....

peh blk dr ctu, mayb aku nak perabih cuti kat IPOH + KUALE + LENGGONG..aper????LENGGONG??????????????...ermm...smlm en. N ajk p tmen opah, sb atok p INDON...lawat projek aper ntah kat sner..aku nak p ker?...kene la ikut..nak ajk en. N p LATA KEKABU la...hehehe..

nyah aku bl la nak meletup...kalu tak meletup lg, leh mak n pak aku join lepak kat MARINA COVE tu....tp, klu tak meletup pun, mst mak aku tak keruan dtg nyer la..tu pasti tuh....NYAH..COPAT LE KUO....

pape pun....doakan aku p blk n mai ngn selamat yer...

GONG XI FA CAI...

4 ulasan:

green apple berkata...

lenggong???????????


tromaaaaa.

wa berkata...

wah!! masak ke, bile boleh dtg rumah.. nak jugak merase masakan puan odah :)

nusk berkata...

iye puan wa aku setuju! huhu..

Call me -fa- berkata...

lame ke ko bercuti??

balik ipoh ka??