Selasa, 29 Mac 2011

~playfull kiss~

salam sumer...sihat sihat ini hari?.. hohh..aku?..

dah ghupe rasa nak katup je belog nih..makin hari makin suram!..tak tahu nak citer aper, bertambah dengan element element sore yang tak elok!..huh.. :(

okeh...last week, kami tak balik ipoh..en. N ader game volleyball..aiihh..perut ke depan pung masih buleh loncat loncat maa..kagum mak cik tau!..

bape lama lagi, cik sufi dah nak setahun, jadiknya, sajer je nak kasik main lebih ngan opah dia..hoho..

since hari jemaat ru tu gak, aku kan layan utube kan..terjumpe la pulak kekasih korea takkan jadik!..hohoho..sudahnyer, hari minggu, aku melayan citer nih depan lappy + destktop sampai sakit sakit pinggang oo..

sikit pun tak moh bitau en. N aku sakit pinggang, maner daknyer, menghadap bagai dah tak leh nak hadap lagih..siap hari sabtu henye makan lunch sajo, dinner tak amik, ahad tu lak, tak makan, lewat petang baru p kuar carik makan..tu pun masing masing perut dah lepeiq!..haha.. saya layan citer inih..dah..settle...tapi, masih lagik ulang ulang tengok gak till now!..cciieehh..~playfull kiss~ kim hyun joong!..lalalala..

pas layan kat utube, layan lak kat belog nih.. hohh..padahal samer je..giloss..!..

okeh...bikin hati tenanggg + sukaria tengok citer citer gini or citer citer hok kita minat kan....

en. N dah geleng pala..ater, dah bini dia terenyeh renyeh tak tentu hala!.. :)

eehh..ghupenye, citer nih tengah ditayang kat c8 lorrr...sabtu ahad, jam 6-8pm!.. [kot]

3 ulasan:

adekk berkata...

lompat-2 singgah kejap . belog sye ade entry baru :)

.:mama dhia:. berkata...

suke korean drama jugak..ade tengok cite ni kat c8..tp x best sebab die cakap mandarin..best lg kalo bahase asal jer..

*baru abis layan boys over flowers..(cd)..ade gak hero playfull kiss ni.. jd hero no.2..hehehe..

nasaoji berkata...

adekk:- tima kasih adek!

mama dhia:- mmg kan, kt pun rasa geram je duk alih bahasa tuh..

BOF?..bru 2 kali katam!..hehe..geram itu YOON JI HOO!.. :)