Rabu, 16 Mac 2011

makin membesar anak...

..burung gagak tua..
..tinggal di jendela..
..nenek sudah tua..
..giginya tinggal dua..wa..wa..wa.. :)

menontonkan giginya...
gigi bawah, belah kiri [kiri gambar], dah tercoeh.. kami balik minggu ni, maybe, dah panjang sikit giginyer.. :)
eeii..geram dengan anak sindirik!!!..cubit cubit aku kat cik sufi ni ha...

pas tu, opah nyer jerit..eeii..mak jaga dia, tak pun mak cubit cubit, ni kamu baru pegang dia bape jam, dah cubit cubit..!

ala, bukan cubit marah pun..cubit geram loorr.. :)

cik sufi baru pandai bye bye...

iklan tv3 dah bo layan!..haha..

clap clap pun baru pandai..sedangkan, mende tu la yang opah dia duk ajar...pandai hok lain dulu..

dah buleh bagi give me 5 or high 5!..ni aku ngan pak dia la ajar before tido sekali tu, dan dan tu gak dia buleh buat, bila dah buleh buat, aku cakap good, jerit tak hengat!...

bila kis, dah tak kuarkan lidah..dulu kalu suh kis, lidah lidah skali kuarnyer..tapi, kekadang, kuar gak lidahnyer.. :)

satu hari, wajib nak kuar umah, kalu tak kuar, macam paneh buntut je dianyer...

dah kureng makan nasi lembik, puyus nak kasik keras!..tapi, lembut gak la nasik tu..oowwhh..dia suka makan!..<-- ibu dia kene mula memasak nih.. :)

style sufi kalu dia tengah nak makan, duduk je depan kita, pas tu, p merangkak sana sini, datang smula kat kita nganga mulut..cer kalu tak moh tu..kita yang kene merangkak kat dia!..hoohh..

lagi...lagih..lagi...oowwhh...dah berdiri sendiri..tapi, nak menapak tu, macam tak lagi kot.. :( cepat anjer cepat..!

lagih..lagih..ciri ciri nak tido, masuk bilik, atas katil, takkan dia nak turun, kalu tak moh tido, dan dan tu la dia nak turun katil..eehh..cik sufi dah pandai naik turun sendiri katil..tapi, kene pantau gak, sebab katil tinggi..katil rendah, sik hal..

lagihh...

3 ulasan:

MRS. K berkata...

tambahan... dah pandai mintak adik

♥ QaseH ♥ berkata...

geram la kak tgok anak u ni cik sufi,,,manyak akai

Hidayati Yusof berkata...

eee..bila la nk jumpa sufi nih!makin banyak akalnya