Selasa, 23 Februari 2010

hari ini..

hurrmmm...aper nak d citer?...

saya d hari ini... ;) - baby saya berusia 7 bulan 1 hari...

- tgh2 ibu snap gambo ni, anak ibu kemain pusing2 mengelijat yer...

bila le saya nak start pakai uniform mai opis nih??....ramai yg duk tny bl nak pakai...perut kicik la... lain yg godangnyer...bila pakai uniform tu, nampak pelik semacam...nampak mcm balut nangke pun ado.. ;(

ater, mner tak kecik, dah mak nyer yg makan lelebih...mayb anaknyer kadar makan tuk tenaga jer...hehehe...

kecik2 pun, harapnyer, sihat ler anak ibu, yer kan.. ;)

smlm p check up..minum ayaq gula wehhh...ni kali kedua yg saya minum, kli pertama, 2 minggu lepas..15 mnt peh minum, selamat msuk lam toilet bowl!!!..errrr...

alhamdulillah, result..tak kena kucil manih, cumanya, HB jer yg rendah...apo nak buek...makan itu ini, totap rendah...moga anak ibu cukup oksigen lam womb ibu, yer.. ;)

anak ibu, kejap ker rasa..nnti kt dah nak bertentang mata..tak sabar nak merasai nikmat tuhh... ;) , sure ibu akan rindu saat2 anak ibu guling2 lam womb nihh....





7 ulasan:

NeenaAnuar berkata...

so sweet!! perot adik memang kecik lar yek! tak per lar.. tak yah guna uniform kalau masih leh pakai baju kurung.. itu pun adik dah nampak sweet! anyway, jaga diri keh!

nurulfive berkata...

odahhh!!!!!!!
sukenyer tgk gamba ko pregnant!!
muahx muahx....tak saba nk jumpe sabtu nih!!!

Deqna berkata...

oklah tu perut kecik.. takde payah nak bawak badan kan...

cam akak pun still leh pakai baju kurung lagi.. ni pun baru lah start belajar2 pakai uniform nie.. sbb asben dah bising.. dia tak sabar nak tgk bini dia pakai baju ngandung... layan kan jelah..

♥ EeiNz ♥ berkata...

ibu omel laaa (pelat sarah) ;p

+NADS+ berkata...

perut kamu kecik saja yer...
xpelah, sng nak kurus pas bersalin nanti...
cam dah xlame jer lagi nak deliver kan...BP rendah ker??

lily lotus berkata...

makin berseri ibu pregnant ni..take care dear

wa berkata...

comeyy!! berseri2! takpe janji selamat ye..