Khamis, 22 Julai 2010

pemberian permintaan..

tiap kali bali, ipoh, nak masuk simpang rumah mak, ader terpampang iklan besar, iklan tepon samsung yg combi, berkaler kali tu...

sokmo tu la mulut aku berzikir kat tinga en. N, nnt aku nak adiah tepon bila baby dah kuar...

dulik aper, mmg aku mintak, nak nanti en. N wat seprais, tunggu bercucu, belum tentu kot...hehehe...jahat oo aku ni..

ntah duit turun dari mana, lalu2 kat the mines, en. N ushar2 anset, dia nak..ai, tak kan dia je kan, harus aku pun mauk...so, d katanya, sebagai adiah lahirkan baby nnti...NANTI ya..adiah dpt dulu...baby kuar kedian..hehehe..tak le kapel pun anset ni...cukup le ghupe je macam kapel kan...first time pakai brand lain, b4 ni, nokia jer...nampak satu kicik, satu besau, yg kicik itu, dah tentu ibu cik sufi punya..

jenis touch skrin...padahal, dolu2, touch skrin tu le yg en. N tak moh pun..cpt rosak la..cpt masuk virus la...alih2, dia amik yg tu gak...

merasa la ibu cik sufi ni pakai hok touch2 bagai nih.. ;), memori kad yg tinggi, dpt memenuhi video2 dan gambo2 cik sufi..hhhuuu...

terimas tuk ayah cik sufiyyah, kerna melabur tanpa dapat keuntungan memberi ibu cik sufi adiah umpama ini, sekalipun dminta, baru dberi..hahaha...

leh r mengandung n beranak lagi..lagi..dan lagiii....

5 ulasan:

MRS. K berkata...

samsung combi ke corby weh?

deelira berkata...

beshnya.. :)

Deqna berkata...

kita pun baru plan nak kasi hp ngan asben sempena anniversary baru2..

tu samsung model apa ye?

nasaoji berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nasaoji berkata...

mrs. k:- hehe..nth, lupe r weh..ala, yg ada kaler pink tu...

deelira:- ;p

deqna:- kak, jenis jet ngn omnia.. ;)

suker nnt asben akak..