Rabu, 20 Januari 2010

selamat pagiii....

salam sumer..selamat pagi...oowwhh...assalamualaikum tuk anak ibu jugak!..tika ni, baby dah start duk gletek2 aku dah nih.. ;)

pagi2 duk bukak belog ini..duk layan lagu sedisss JI HOO...ater, dah boz teman tak dok..tu yg ok tu..klu tak le, pagi2 cam acara marathon angkat tepon ngn brulang ke bilik boz je ...

owwwhh..sok saya p PD..ader kursus asas pendaftaran rahsia...niat d hati, nak bodek boz suh wat kat cini jer, tp, tak tergamak le pulok... ye la.."jual ikan" namanya nnt...tak mo anak ikut peel itu!..

nape saya tak mo p PD?...sb...saya akan ketinggalan 2 episod citer Boys Over Flowers itu!!!...skalipun, episod tu ader lam youtube, tp, saya totap nak nengok sambil guling2 kat umh...ooowwwhhh..kompem kene carik cd nih!!...

teruknye reason saya kan?..smlm en. N ckp abis abg nak wat pe kat umh, berak kapur le abg... haaa kau...yg hang p o/sttn tu?...cam no la saya d umh kan?...

kekdg, idup as husbnd n wife ni, perlu jugak jarak2 tinggal2 mcm ni...leh timbulkan rs rindu tu...ni tak, klu depan mata, rindu tu mmg tetap rindu.....tp...hurrmmm...feeling lebih2, jiwang lebih2 mcm tak kene je yer?...

minggu ini, saya betui2 duk jaga makan..nak2 tang pengambilan gula..sb, senin nnt saya kene check samaada ader kencing manis ke tak..ala, klu dah ader tu, wat cam ne pun, tetap le ader, kan..tp, apa la salahnya, d kurangkan.... ;)

kawan2 doakan moga saya tak d detect itu kencing manis yer...

ooowwwhhh JI HOOOOO!!!!!!!....






3 ulasan:

lily lotus berkata...

ohh..minta dijauhkanlah dari kencing manis tu ekk. take care!

nurulfive berkata...

odah aku rindu kat ko!!

+NADS+ berkata...

bile due nih?
hope sumenyer ok...nad doakan xde complication k...
take care dear...