Rabu, 31 Disember 2008

SALAM AWAL MUHARAM + SALAM TAHUN BARU..

sok dah tahun baru...tak adil tuk diri aku, sb aku tak wat n3 AWAL MUHARAM ri tu..cian aku..erm...

jdnyer, seiring ngn AWAL MUHARAM, aku harapkan tuk diri aku, moga jd lebih baik dari skang (ewah, baik ker aku..?..)ye la, kan skang aku dah jd bini org, sbln lps, aku single minggel lg..kan.. baik dr skala ler...korg doakan aku yer..(harap doa kome lak ek hehehe..)..

bl bln MUHARAM, aku mmg tak tinggal pose sunat nyer,,9 & 10 tu...tp, thn ni, huarghh,,,,dr smlm, dah tak leh..harapnyer Dia kc chance kat aku tuk buat amal Nyer...

jdnyer.....aku jg doakan sgala yg terbaik tuk korg...yg blum ader pasangan idup, moga Dia mudahkan pencarian jodoh kome..JODOH ITU ADA, CUMA CEPAT & LAMBAT jer..ingt tu yer..bg yg dah ke arah join org2 seperti aku....moga korg jg dmudahkan sgala urusan olehNya persiapan ke arah bina kebahgiaan dgn yg tersyg tuh..moga kt jg d beri kchatan yg baik tuk sama2 hidup untuk Nya.... ;)



nak pandai masak...huarghhh.....; )


3 ulasan:

nusk berkata...

no worries, i know you will make it trough!! :)))

+ EeiNz + berkata...

salam awal muhamar + epi nu year...mane odah ilang ? bru arini qin dpt bkk blog die...

+ EeiNz + berkata...

qin amek celcom bband..mxa tu ape odah? sori, buta it sket..ngehngeh....

**odah, jom la wt komen box tu ..