Rabu, 17 Disember 2008

MIMPI EN. N

salam...lamer idak aku hadap "create post" nih...amat malas..memandangkan, aku klu nak update, aku suker taruk gambo, tp, takkan nak taruk satu2 yg agak manyaknyer..nak gak ler pande2 mcm yg d tepek pd blog fa..bile la aku nak wat kerje2 menepek itu...huh..??

satu citer yg amat tersentuh..aku as wife!! smlm, nak d jdkan citer, aku bgn lewat..alang2 tu, aku trus msg ofsmate, ckp nk tnggu mak aku blk, mmg betui pun, mak aku ader kat cini ler...peh tu, en. N nak p koje, aku mleh le bukak mater...biase, b4 p koje, mmg le aku p kiz dia, ni, dah aku tak p kje, dia kiz aku..kat dahi!!aku ni mmg le tangkap shahdu bl kiz2 dahi ni..en. N ni lak jenis bkn gitu2...(tak per, aku redha..), tup2, en. N cakap, abg syg sayang tau..agk 2 kli tak silap aku..aku mcm pelik,...aku erm kan ajer ler...tak per...tp, peh tu, aku mmg terpk2 jgk, nper en. N ckp gtu..

blk opis, kunun nak poi ALAMANDA-CRRE4, cr brg2 kering dapur, iyo ler, klu poi time gaji, amatler ramai makhluk2..ponin2..ha, blk kat citer, dah en. N balik, aku duk iron bju, peh tu, en. n pnggl aku p kat dia, aku sbgai isteri yg menurut perintah, p ler..en. N peluk aku, en. N cakap, abg syg sayang, abg tak mo hilang sayang..hah, aku lg terkejut..aku trus tny, sayang ader gurl lain ek kat opis, pg td pun ckp gtu, tak pernah2 pun..then, bru la aku tau, yg en. N ni mmpi..mmpi aku mati!!!owh NO!!!!lg en. N ckp, peh ni, b4 tido, abg nak mandi ler, tkt mmp2 lg...eh Manjer, dulu bl i ckp tang mmpi2 i, u ckp ngrut..tgk citer mlayu, smpai terbawa2 dlm tido..haha, skang, aper sudah jd oo....

tak per,,aperpun, aku tahu yg en. N mmg takut hilang aku, mcm aku gak, takut hilang dia...soal hilang sb maut, tak dek masalah..ni, soal pihak ke 3 la, ke 4 la, ke 5 la....tp, d zaman skang ni, aku mmg HARUS BERSEDIA kemungkinan yg terjadi...zaman bercinta lain dgn zaman rumahtangga, maksud aku, perasaan tu...ketenangan yg ader..mmg tak dpt d gambarkan...seandainyer Dia telah maktubkan sesuatu akn jd dlm hub kami, aku redha, skalipun mmg le pyh nak trima...
moga Dia mudahkan urusan hubungan kami...AMIN...

4 ulasan:

nyonya*PIE berkata...

odahhhhhhhhhhhhhh....adoii mane aku ko ada blog...aku add link ko k...
*selamat pngantin baru..maaf eh aku xdpt pegi*

eimah berkata...

odah???syahdu'y aku bc...to org kate kalo mimpi mati pjg umo jgn mimpi gigi patah sudah....huhuhu aku doa'k korg bahagia hope jauh la bnd2 yg xelk...

Call me -fa- berkata...

sekali sekala bagus jg kalu psgn kita mimpi mcm tu...at least dia ingt kat kita..dan takut kalu kita hilang....

smg jodoh korg berkekalan ke akhir hayat!!!

aku nk kaweeennnnn jgkkkkk!!!!uuuwaaaaa

+ EeiNz + berkata...

**camat pengantin baru odah...
org pun nk add link odah neh ...