Isnin, 12 Mei 2014

restock - OAT CHOCO TWINFISH + OAT & WHEAT CVMALLOW

salam suma..

di pagi hari ini..

skang ni, otak duk fikir nak neagaaaa jee... ;)

sebab apa?...sebab sonok pulah bila ada hasil daripada keringat sendiri..

tak la bermakna, koje hakiki aku ni idok kuarkan keringat beno..tapi, dgn berneaga ni, perasaan dia lain tau!..

erti kata lain "kesucian" hasilnya tu, sangat bermakna..tambah pulak dengan bila nak dapatkan brangan neaga tu, kene harung sgala kebanjiran kenderaan...tol..minyak..hahaha...

baik...last week, isnin pas koje, ku amik stock utk OAT CHOCO TWINFISH sajo..5 kotak yer ku amik!..
(2 kotak lg, depan cik sufi)

memang terlajak laris ghupenye Oat nih!..sebabbb...

jemaat tu, dah abissshhh....alhamdulillah...tu sangat bagi berkobar kobar lagi ku nak neaga oat nih...

then, sabtu ri tu, ku balik kampung, ku amik stock lagi, tambahan baru ku buat amik OAT & WHEAT CVMALLOW!
hehe...

maka, hege utk OAT & WHEAT CVMALLOW adalah sama dgn OAT CHOCO TWINFISH yer kawan kawan..yakni, 13 hengget.. :)

kot sesapa yg sudi nak membeli, meh le jgn sesegan tanya..

wa / text: 017 212 9622

buleh ku anto area Dengkil / Banting / Salak Tinggi / Nilai / KLIA

*mehberneagawehh...shakleekutetap neaga!*

2 ulasan:

pengedar selangor berkata...

Berminat mendapatkan stok OAT & WHEAT CVMALLOW terutamanya bagi negeri Selangor, sila layari blog kami di :

http://pengedarselangor2808.blogspot.com/

pengedar selangor berkata...

Berminat mendapatkan stok OAT & WHEAT CVMALLOW terutamanya bagi negeri Selangor, sila layari blog kami di :

http://pengedarselangor2808.blogspot.com/