Selasa, 15 Disember 2009

cuti2 malaysia....3 - penang curry house

lagi sambung..sambung dr crite cuti2 itu..

ala, aku tau, sure ader molut2 duk ckp busan seh..cam tak kemana je cuti tu yer... mmg pun..tp, tak busan ler..

tp, bagi aku, amat syok, sb bnyk xtvt duk prabis bersama..skalipun, ade satu ptg sukaneka tu, aku skip, sb kaki kejang sgt.. ;) skali en. N numpang skip tuu...ishh...

aku idok tau sgt jejln kat penang nih..zaman tok kadok dulu jer pernah jejak..smpat le p bukit bendera, tokong ular la..aper tu, tmn beruk kot...hehe..tp, kli ni p, deme tak p...mujur pun..aku bukan larat bebeno..

jdnyer...lepak2...makan2..mandi2..

ni restoran area mner ek?..ader org2 penang leh btau?..CURRY HOUSE..kat tmpt nelayan kot..aku ingt mamak nyer tempat...tp, kat bangunan luar, tak silap aku, duk tampai "ikan bakar"..tak silap ler..aiseh..memory kureng la pulok nih.. ;)

ni aderlah meja kami..yg dah sah2 leh kata suma kuat makan!..nak2 ader 2 kembau itu...rugi2..hehe..tp, mujur time ni, aku tak ado selera nak makan..mayb dah penat sgt kot..

ni lak, meja lagi 2..campuran.. golongan emas, dewasa dan anak2...hehehe..

aku ke nih??..kembang bebeno yer?..tipu tu..baju tu yg kembang bebeno...hasil pilihan mak aku ngn en. N..; )ish..ish...cam ne la gayanye nanti..nanti..dan nanti....

yg pasti, ayor nih, mmg sodap!...limau asam boy kot...bertambah2 ktorg..siap mintak kat meja2 sbelah lg..ater, kater meja kami yg kuat makan kan...

ader kome tau aper ini...ha, ni le yg duk glamer konon kat sni...aku bukan penggemor pale ikan maaa...ni pale ikan ke dua d amik dr meja sbelah gak kot...en. N gemo beno pala ikan..aper yg sedapnyer??...

ccc...tinggai kuali jer..yer..ini restoran taruk skli mcm kuali ooo tuk hidangan...licin kan?...

sekian, dr kami anak2 dara/ibu2 dara dan ader yg tersesat teruna punya kunjungan ke CURRY HOUSE inih...mner geng2 lelaki yg lain?...jeneral dah kuar...harus d bontoti.. ;)

hege makan itu kepala ikan sajer?..mak cik tak tau...mak cik sorok bawah meja time nak bayo...hahahahaha....




2 ulasan:

lily lotus berkata...

mengembang takpe..yg penting berseri2 u!

~Zetty84~ berkata...

weh...
awat mai penang x g taw...
kalu x de hal, leh jupa...