Khamis, 1 November 2012

dia sudah tinggal sama..

salam suma...wahhh...lamanya idak ku apdet ini blog ya.. ada yg tahu, ada yg x tahu, yg mana cik sufi saya udah tinggal sama.. kiranya, cik sufi idak lagi tinggal ngan opahnya.. memng sangat best anak besar d depan mata,.tapi, itulah, kesian jugak cik sufi, tertanya tanya opahnya..mujur dia dah banyak faham...x susah utk nak tenangkan diri dia.. mak pak cik sufi kija, cik sufi stay d nursery bawah ofis sya..ya Allah, first time tinggalkan dia, memang sangat runtum jiwa! memandangkankan dia dah besar, dah buleh bnyak cakap, makanya, sya sebagai mak yg sangat sangat tak keruan bila d opis.. eeii..x sabar nak apdet kisah cik sufi d sini, moganya bila dia dah pandai membaca, blog ini adalah antara yg pertama akan sya minta dia baca! dia merajuk..sebab apa eh? lupa mak cik!
hhaaiiii...comelnya anak tidoooo...kekadanga, kesian nak kejutkan dia bangun seawal pagi...
nasib lah sayang yaaa...inilah pengorbanan kamu sebagai anak tika kecil kecil lagi utk mak n ayah yg bekerja!

1 ulasan:

~♥ iella ♥~ berkata...

bangun pkl brpa tue..? kesian kan..nmpk cm nyenyak jaa..


http://fadthnwan.blogspot.com/